Η Φιλοσοφία μας......

Η ομάδα CHEF STO SPITI δραστηριοποιείται στο χώρο του catering και έχει σκοπό να σας μυήσει στα "μυστήρια" των γεύσεων. Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας κάθε project που θα μας εμπιστευτείτε. Το συναίσθημα της οικειότητας και η απόλαυση του αυθεντικού σπιτικού φαγητού μας ωθούν και μας εμπνέουν καθημερινά για τη δημιουργία πρωτότυπων πιάτων.
Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική ποιότητα φαγητού και άψογο service, ταυτόχρονα. Προσδοκούμε να γινόμαστε μια μεγάλη παρέα και να σας οργανώνουμε κάθε κοινωνική εκδήλωση και πάρτυ υπεύθυνα. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται και μας ανοίγουν το σπίτι τους, μας βάζουν στην καθημερινότητα τους και με τη βοήθεια των γεύσεων και των αρωμάτων δημιουργούμε μια σχέση πάνω απ΄όλα ανθρώπινη.

 

thanasis plakasΗ ομάδα μας...

Με επικεφαλής τον executive chef, Αθανάσιο Πλάκα, το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από ταλαντούχους και έμπειρους chef, food stylist, καθώς επίσης διακοσμητές και γραφίστες, οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις. Η πολυετής προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης και της οργάνωσης events μας επιτρέπουν να δημιουργούμε, να συμβουλεύουμε και να ολοκληρώνουμε κάθε εργασία με επιτυχία.

Διαβάστηκε 1522 φορές